Producer: Star Trading AB  
 
    Inleiding
    Producten
    Koppelings-        voorstellen
    Technische         informatie
    Energieverbruik
    Vragen
    Links
    Wederverkoper
VRAGEN
1. Wat betekent LED?
Antwoord: LED is een afkorting, en staat voor Light Emitting Diode (oftewel lichtgevende diode). Een LED wordt ook wel een lichtdiode genoemd. Een LED is een elektronische halfgeleider die zeer weinig energie nodig heeft om licht te geven.

2. Wat is het verschil tussen een LED/lichtdiode en een gloeilamp?
Antwoord: Het grootste verschil is dat een gloeilamp een gloeidraad tussen de polen heeft, terwijl een LED geen gloeidraad heeft. Een LED geeft licht wanneer er stroom door het halfgeleidermateriaal op de polen stroomt.

3. Heeft de System LED beperkingen?
Antwoord: 100 systeemmeters of 400W. Het wattage en het aantal systeemmeters van elk product vindt u onder de link Producten in het menu aan de linkerzijde.

4. Kan System LED worden gecombineerd met een dimmer?
Antwoord: Ja, maar alleen met speciale dimmers die bestemd zijn voor gebruik in combinatie met LED's. "Normale" dimmers werken niet met System LED.

5. Wat betekent "systeemmeters"?
Antwoord: het aantal meters dat de stroom aflegt binnen het product. Het gaat dus niet om de lengte van het product, maar om de lengte van de elektriciteitskabel in het product. Bekijk wat het aantal systeemmeters is voor elk artikel onder de link Producten aan de linkerzijde.

6. Is het mogelijk een LED/lichtdiode te vervangen als hij kapot is?
Antwoord: Nee, de LED's in System LED kunnen niet worden vervangen.

7. Hoeveel brandtijd heeft een LED/lichtdiode in System LED?
Antwoord: De LED's in System LED hebben een gemiddelde brandtijd van 50.000 uur.

8. Welke certificering heeft System LED?
Antwoord: System LED is getest in overeenstemming met de toepasselijke verlichtingsnormen, en is gecertificeerd door SEMKO in Zweden. Het heeft een CE- en een S-keurmerk.

9. Is System LED waterdicht/regenbestendig?
Antwoord: Ja, System LED is in de eerste plaats bedoeld voor buitengebruik, en is IP44 goedgekeurd.
10. Wat betekenen Start en Extra?
Het systeem bestaat uit 1 START-kabel, die los wordt verkocht. U kunt hierop vervolgens uiteenlopende EXTRA sets (uitbreidingssets) aansluiten. Deze EXTRA sets hebben geen aansluitkabel, omdat het slechts uitbreidingssets betreft. Er is ook een uitgebreid assortiment accessoires.